طرح احداث واحد تولید قارچ خوراکی

قارچ‌های خوراکی منبع مهمی از ویتامین های گروه B ، مواد معدنی ، فیبر و حتی پروتئین هستنددر قسمتی از اراضی محوطه 27 هکتاری شرکت عمران گستر صبانور، ساختمانی فرسوده و بدون کاربری  به مساحت 200 متر مربع وجود داشته است. در ابتدای سال 1399، کار تعمیرات این ساختمان در دستور کار قرار گرفت و پس از انجام تعمیرات، برق‌رسانی، اتصال به شبکه آب و گازرسانی به آن، طبقه‌بندی و احداث سازه‌های قرارگیری بستر رویش قارچ خوراکی (کمپوست) آغاز گردید و در اسفند ماه سال 1399 مورد بهره‌برداری  قرار گرفت.در حال حاضر از این واحد، در هر دوره‌ی 40 روزه، حدود 2000 کیلوگرم قارچ خوراکی دکمه‌ای برداشت می‌گردد و تحقیقات فنی در خصوص امکانسنجی کشت قارچ دارویی گانودرما در دست انجام است.​​​​​​​