قارچ گانودرما یکی از ارزشمندترین و کاملترین مواد غذایی در جهان میباشد که در طب سنتی آسیای شرقی با بیش از 4000 سال قدمت به پادشاه گیاهان دارویی یا اکسیر جوانی مشهور بوده و ارزش تغذیه­ای و درمانی بسیاری دارد. این معجزه دارویی با کاملترین انواع مواد بیولوژیکی فعال، آنتی اکسیدان ها، پلی ساکاریدهای کمیاب، اسید و استرول های گیاهی، و ویتامین ها و پروتئین های پرکاربرد در سلامت جسم و روان انسان اثری چشمگیر دارد. سلامت قلب، کاهش وزن، اثر ضد حساسیت، دفع سموم بدن، کاهش سرعت رشد تومورهای بدخیم، درمان کبد چرب و دیابت، کنترل انواع سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن و ... از مهمترین خواص قارچ گانودرما است. قارچ گانودرما، پس از برداشت، خشک و آسیاب شده و به صورت دمنوش قابل استفاده است.
شرکت عمران گستر صبانور، طی سال­های 1399-1400 با همکاری پژوهشگران دانشکده بیوتکنولوژی دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناسان این شرکت، اقدام به تولید قارچ گانودرما، برای نخستین بار در سطح استان همدان نموده است.

در مرحله آزمایشی این طرح که طی سه مرحله :
    - فاز زایشی: تولید اسپان (در دانشگاه فردوسی مشهد)
    - فاز رویشی: تولید میسیلیوم (در واحد تولید قارچ شرکت عمران گستر صبانور)
    - فاز نهایی: تولید کلاهک و پایه قارچ (در واحد تولید قارچ شرکت عمران گستر صبانور)
 انجام پذیرفته است، با کنترل و تغییر مقادیر موثر دما، نورو غلظت CO2 در سه بلوک آزمایشی، به نتایج مطلوبی در بهبود و افزایش عملکرد کیفی و کمی تولید گانودرما منتهی گردید.

​طرح تولید قارچ گانودرما

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش